1714131039941

STE Languages King's Day Pub Quiz

26 april 2024

STE Languages heeft als missie cursisten zich zo goed mogelijk thuis te laten voelen in onze regio. We willen bijdragen aan het behoud van alle internationale medewerkers in onze regio, nieuwkomers verwelkomen en zich gelukkig laten voelen. Om dit te realiseren organiseert STE Languages waardevolle events voor haar cursisten. Op 25 april hebben we in samenwerking met Expat Spouses Initiative bij STE Languages onze fameuze Koningsdag Pub Quiz georganiseerd. De Pub Quiz was in voortreffelijke handen van Julinka van Keulen van Number 42 (Unique quizzes with a WOW factor). 

Tompoezen, snacks en heerlijke drankjes werden geserveerd en de dresscode was natuurlijk oranje. Team ‘Power Puff Girls’ wist het meeste van de Nederlandse cultuur, bijzondere muziekfragmenten en actuele gebeurtenissen en ging met de hoofdprijs naar huis. Het was een fantastische en onvergetelijke avond van en voor onze cursisten.

Wil je ook aanhaken bij een van onze community events? Schrijf dan een email naar communitymanagement@ste.nl of bel naar 040 245 28 60.

 

Volg ons op LinkedIn